Aurora Glamping

Aurora Glamping representerer en perfekt blanding av luksus og nærhet til naturen, noe som gjør det til et ideelt valg for de som søker en unik ferieopplevelse i Finnmark. Disse overnattingstilbudene gir deg muligheten til å oppleve den vakre naturen og kulturen i Kokelv på en komfortabel og minneverdig måte. For å booke eller sjekke tilgjengelighet, kan du besøke Aurora Glamping på AirBnB eller kontakte dem direkte.

Vertskap på Aurora Glamping

Ranveig og Frank Jon er stolte vertskap på Aurora Glamping, et unikt overnattingssted i Kokelv, hvor luksus møter vill natur. Deres anlegg omfatter en stor luksushytte, perfekt for de som søker komfort og stil i harmoni med naturen. Denne hytten er et ideelt tilfluktssted for familier eller grupper, med alle moderne bekvemmeligheter og nok plass til å nyte et avslappende opphold.

I tillegg tilbyr de et sjarmerende gammetun, et tradisjonelt samisk oppholdssted. Hovedattraksjonen her er storgammen, en romslig konstruksjon med to soverom, bad, og et koselig oppholdsrom. For de som foretrekker en mer intim atmosfære, finnes det også to mindre gammer, hver med soveplass for to personer. Gjestene i gammetunen har tilgang til et stort, separat kjøkken, samt en sauna med dusj og toalett – perfekt for avslapping etter en dag med eventyr.

På toppen av eiendommen står en Arctic Dome, en iglo-lignende konstruksjon med panoramautsikt over den storslåtte fjorden og de omliggende fjellene. Dette er et magisk sted for å observere nordlyset, ettersom Nordlysleia passerer rett over eiendommen.

Ranveig og Frank Jon legger stor vekt på å gi sine gjester en minneverdig opplevelse, med personlig preg og oppmerksomhet til detaljer. Aurora Glamping er ikke bare et sted å overnatte; det er et sted hvor du kan leve i pakt med naturen, oppleve den lokale kulturen, og skape uforglemmelige minner under det dansende nordlyset.

 

 

Meet the Team

Ranveig & Frank Jon

Support Staff

Martha Johnson

Engineer

Lucinda Chambers

Brand Expert

Arctic Dome

I denne arktiske domen kan du nyte utsikten over fjorden og det omkringliggende landskapet. Om sommeren er det også mulig å bruke et vedfyrt badestamp for å nyte den fantastiske utsikten.

Storgammen

Denne bygningen er inspirert av samisk tradisjon og gir en autentisk og sjarmerende atmosfære. Gammen er utformet med et distinkt og innbydende utseende, som minner om et hus fra Hobbiten, men med distinkte samiske trekk.

Luksushytta

På den andre siden av elven tilbyr Aurora Glamping en stor og luksuriøs hytte til leie. Hytten inkluderer et boblebad og tilbyr en eksklusiv opplevelse. I tillegg har hytten høyhastighets internett, noe som gjør det mulig å kombinere arbeid og fritid.

Smågammer

På Gammetunet som er en del av Aurora Glamping i Kokelv, finner du to separate sovegammer som gir en unik overnattingsopplevelse for to personer. Disse sovegammene gir gjestene en intim og koselig atmosfære. For å komplementere oppholdet, har gjestene tilgang til et separat kjøkken og dusj/toalettfasiliteter som er lokalisert i saunabygningen. Denne ordningen sørger for både komfort og en autentisk opplevelse, og lar gjestene nyte de naturskjønne omgivelsene og den tradisjonelle sjarmen til Gammetunet, samtidig som de har tilgang til moderne bekvemmeligheter.

Kjøkkengammen

Kjøkkengammen på Aurora Glamping i Kokelv tilbyr en komplett løsning for matlaging, og er en integrert del av overnattingsopplevelsen. Denne gammen er fullt utstyrt med alt du trenger for å tilberede måltider, noe som gir gjester muligheten til å lage sin egen mat i et tradisjonelt og koselig miljø. Med sitt fullt funksjonelle kjøkken, kombinerer kjøkkengammen sjarmen ved tradisjonell samisk arkitektur med moderne bekvemmeligheter, og skaper et unikt og praktisk rom for matlaging og samvær. Denne fasiliteten bidrar til å gjøre oppholdet i Gammetunet både behagelig og minneverdig.

Sauna

Saunaen på eiendommen ligger bare noen få meter fra elva og tilbyr en idyllisk og fredelig opplevelse. Etter en avslappende stund i den vedfyrte saunaen, har gjester muligheten til å forfriske seg med et bad i elven. Denne kombinasjonen av varm sauna og forfriskende elvevann gir en virkelig unik og foryngende opplevelse. Å dyppe seg i elven etter saunaen er ikke bare forfriskende, men også en tradisjonell måte å maksimere helsefordelene av en saunaopplevelse på.