Vår og vinteraktiviteter


Vi tar deg med på spektakulære opplevelser i arktisk natur. 

 

Isfiske 

Gå med truger eller kjør snøskuter på et av våre nærmeste vann. Om vinteren kan du kjøre snøscooter eller gå på ski opp på fjellet for isfiske. Kokelv har mange kilometer med scooterløyper som går over flere gode fjellvann. Vi setter opp fisketelt og har med fiskeutstyr for en flott dag i naturen. 

LES MER

Lei en fiskebåt

Har du lyst til å ta en tur ut på fjorden, er det mulig å leie en fiskebåt. Redningsvester og sjøfiskestenger er inkludert i prisen for leie. Velg mellom dagsleie eller leie på ukesbasis!

LES MER

 

Vårens vakreste eventyr i nord

Bli med på vårens vakreste og uforglemmelige eventyr i nord, nemlig vårflytting av rein fra vinterbeite til sommerbeite ved kysten. Følg reinflokken på skuter sammen med reingjeterne. Ofte er det bedre forhold for å drive flokken om natta, når frosten lager et hardere underlag for reinen. Når ettermiddagssola gjør snøen om til slaps, tar alle seg en hvil. Du har med en egen guide som setter opp lavvo og sørger for at du får den ultimate opplevelsen.

Pris pr person: kr ????

 

Besøk Revsneshamn til fots eller med båt

Ytterst i kommunen ligger det veiløse, men idylliske samfunnet Revsneshamn. Her ligger det bunkerser fra andre verdenskrig, som tyskerne bygde og brukte under krigen. Vi arrangerer gåturer og båtturer dit.

LES MER

 

En dag med reinflokken

Om høsten blir reinsdyrene samlet inn for merking og klargjøring for transport til vinterbeiteområdet.Bli med og opplev dette på nært hold.

LES MER